Buitenschoolse opvang

De korfkidz biedt buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. U kunt uw kind voor minimaal twee middagen per week onderbrengen. De korfkidz is ook tijdens schoolvakanties geopend. Dit geeft u de mogelijkheid om uw kind dan, op zijn of haar vaste dagen, hele dagen naar de korfkidz te brengen. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden.

Bij de korfkidz hebben wij drie groepen. Iedere groep proberen wij zoveel mogelijk op leeftijd in te delen, zodat de kinderen na schooltijd en op vakantiedagen met hun leeftijdsgenootjes kunnen spelen.

De groepen zijn: Monsters & Co (voor de kinderen van 4 en 5 jaar), The Incredibles (voor de kinderen van 6 en 7 jaar) en Ratatouille (voor de kinderen van 8 jaar en ouder).

Als de kinderen na een schooldag bij de korfkidz aankomen, gaan we eerst gezellig met z’n allen wat drinken en fruit eten. Daarna is er tijd voor een leuke activiteit. De activiteiten sluiten vaak aan bij de thema’s die we behandelen. Bijvoorbeeld: musical, carnaval, Sinterklaas, voorjaar, goede doelen, een ander land en ga zo maar door.
Naast de thema’s werken we bij de korfkidz ook met vier ankers die worden toegepast op het thema: sportief, creatief, cultureel en rust& gezelschapsspellen. Elke dag van de schoolweek wordt er aandacht besteedt aan steeds een wisselend anker. Op deze manier komen alle korfkidz kinderen in aanraking met alle ankers.

Wilt u meer informatie over de ankers of de dagindeling, kijk dan onder het kopje "impressie".