korfkidz Got Talent

Maanden geoefend, verschillende dingen zelf gemaakt en verzonnen…. vrijdag 26 maart 2010 was het dan eindelijk zo ver ‘Korfkidz got Talent’. Maar eerst moest de groep Monsters & Co veranderd worden in een echte zaal met podium, geluid, spectaculair licht en natuurlijk ook leuk versierd worden.

Alle kinderen waren er om 18:30 uur om eerst gezamenlijk met elkaar te eten. Sommige ouders hadden erg lekker eten voorbereid dat natuurlijk zeer snel opgepeuzeld werd door de kinderen. Toen alles opgegeten was en de buikjes rond, moesten de kinderen zich klaar maken voor hun optreden. De haren werden mooi gedaan bij de meiden. De mannen een pot gel in het haar en sommige werden nog mooi opgemaakt of geschminkt. Terwijl de kinderen zich aan het voorbereiden waren op hun optreden, stroomde de zaal vol met ouders die met spanning af wachtten wat er ging gebeuren.

Om 19:30 uur begon ‘Korfkidz got Talent’. Twee geweldige presentatoren praatten de hele avond aan elkaar. We hadden optredens van Kabouter Plop, K3, een heuse Breakdance groep, de spectaculaire vrouwen quiz met een aantal mama’s, de mannen quiz (met een paar stoere papa’s), een echte tovenaar, een saxofonist (Candy Dulfer kan wel inpakken), een fantastische modeshow waarin de dames gehuld in de nieuwste en mooist ontwikkelde vuilniszakken over de catwalk pareerden, Michael Jackson in meervoud en als klap op de vuurpijl hadden de coaches een echte Sister Act!

De ouders en natuurlijk de coaches zijn super trots op de kinderen. Ze hebben alles zelf verzonnen ( met een beetje hulp van de coaches). Het was een super optreden. Na afloop hebben de kinderen en ouders nog gezellig een borrel gedronken. En toen was het alweer helaas voorbij. Volgend jaar weer?

Klik hier om doorgelinkt te worden naar een YouTube film van 'Korfkidz got Talent'.